Ольга Стефанішина. Фото: daily.rbc.uaОльга Стефанішина. Фото: daily.rbc.ua
0 0
Read Time:45 Second

Україна продовжує працювати над підготовкою до початку переговорів про вступ до Європейського Союзу, незважаючи на заяву президентки Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн, що переговорна рамка не буде готова до європейських виборів, які відбудуться на початку червня 2024 року.

Віцепрем’єрка України Ольга Стефанішина у своїй розмові з журналістами видання “Європейська правда” наголосила, що з січня триває робота над переговорною рамкою, і про жодні проблеми з підготовкою до березня не йшлося в спілкуванні з Єврокомісією. Вона також додала, що остаточне рішення про переговорну рамку будуть приймати країни-члени ЄС.

Раніше очікувалося, що переговорна рамка буде схвалена на міжурядовій конференції, яка відбудеться після саміту лідерів ЄС у березні.

Важливо відзначити, що для успішного вступу до Європейського Союзу Україні потрібно виконати низку додаткових кроків. Вони пов’язані з реформами та введенням необхідних законів. Прийняття закону про лобіювання було одним з важливих кроків на шляху до європейських норм у сфері політики та влади.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *