Володимир Зеленський. Фото: thesquiz.com.auВолодимир Зеленський. Фото: thesquiz.com.au
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

21 лютого президент України Володимир Зеленський провів зустріч із депутатами фракції “Слуга народу“, під час якої обговорювалися актуальні питання євроінтеграції, ситуації на фронті та політичного майбутнього країни.

У вступному слові Зеленський висловив подяку депутатам за підтримку євроінтеграційних законів та закликав до єдності всередині команди. Президент наголосив на важливості продовження підтримки євроінтеграційних законопроєктів, підкреслюючи, що після війни може виникнути шанс на швидкий вступ до ЄС.

Щодо ситуації на фронті, Володимир Зеленський повідомив про успіхи у морі та перехід до оборони на деяких ділянках фронту. Президент також розповів про мобілізацію, зазначивши, що ведеться аудит для визначення реальної кількості осіб, які повинні були бути на фронті.

Важливим аспектом обговорення стали безпекові угоди з іншими країнами, зокрема зі сподіванням на допомогу від Сполучених Штатів. Президент також зазначив важливість відносин з Польщею. Також він заявив, що на позицію польської влади впливають майбутні місцеві вибори.

Деякі депутати ставили питання про політичне майбутнє. У відповідь, Зеленський відзначив, що зараз важливо концентруватися на роботі та досягненні перемог, а питання майбутнього вирішиться відповідно до здібностей та результатів.

Важливою темою стало питання легітимності президента на п’ятому році його керівництва. Зеленський повідомив про можливі провокації російської сторони та наголосив на підтримці партнерів у визнанні легітимності та неможливості проведення виборів.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *