Війна в Україні. Фото з відкритих джерелВійна в Україні. Фото з відкритих джерел
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Після того, як Росія захопила Авдіївку, її окупаційні сили намагатимуться пробити лінію оборони ЗСУ в районі міста та на інших напрямках: Вугледар, Кремінна, Бахмут і Роботине. Ситуація погіршується через те, що у Сил оборони України недостатньо боєприпасів.

Як пише The New York Times, на декількох напрямках російська армія вже сформувала ударні групи, що налічують понад 100 тисяч загарбників.

Авдіївка

За словами журналістів, українське місто, що мало статус фортеці, окупували росіяни. Зараз місто зруйноване, але протягом десятиріччя Авдіївка перешкоджала РФ виконувати важливі логістичні завдання.

Зазначається, що невідомо, як агресори продовжуватимуть свої наступальні дії на Авдіївській ділянці фронту, і як ефективно ЗСУ посилили свої оборонні позиції.

Вугледар

Захоплену Мар’їнку росіяни використовують як базу для свого наступу, а саме місто перетворилося на руїни після двох років бойових дій. Коли Мар’їнка опинилася під окупацією, вороги сконцентрували свою увагу на Вугледарі.

Росіяни у 2023 році спробували атакувати Вугледар з південного боку, але зазнали великих втрат, в тому числі програли в одному з наймасштабніших танкових боїв повномасштабної війни.

Але тепер, коли Мар’їнка під контролем РФ, загарбники наступають на Вугледар з північного боку. Зараз вони пробиваються через селище Новомихайлівка, яке знаходиться приблизно за 13 миль на північний схід. Бійці, які боронять Вугледар, кажуть, що втрата Авдіївки за 88 миль на північний схід, швидше за все, дозволить російським силам посилити атаки з півночі, – пише автор статті.

Також війська РФ пробують наступати у напрямку Роботиного (зібрали ще більше сил, ніж на Авдіївському напрямку), у напрямку Кремінної та під Бахмутом, де зібрано понад 60 тисяч окупаційних військ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *