Гринкевича-молодшого затримали: соцмережі «вибухнули» мемамиФото з затримання Гринкевича / Фото: ДБР
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

22 січня 2023 року в Одесі правоохоронці здійснили спецоперацію, у ході якої затримали Романа Гринкевича. Затриманий, разом із своїм батьком, підозрюється у причетності до злочинного угруповання та шахрайства в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах.

Офіційно про затримання Романа Гринкевича повідомив генеральний прокурор Андрій Костін на брифінгу 22 січня. За його словами, чоловік намагався виїхати за кордон та був затриманий при спробі перетнути межі країни.

Роман Гринкевич: обвинувачення

Обвинувачення Романа Гринкевича та його батька пов’язані із справою про постачання неякісного одягу для Збройних сил України. За даними Державного бюро розслідувань, компанії бізнесмена виграли 23 тендери на постачання одягу на суму понад 1,5 мільярда гривень. Слідство встановило, що були порушені умови контрактів, і бізнесмен не виконав зобов’язань перед Міністерством оборони України.

Слідство довело, що Роман Гринкевич планував незаконний перетин кордону України. За оперативною інформацією ДБР, він намагався домовитися про це, аби уникнути відповідальності перед українськими правоохоронними органами.

Сьогодні, 22 січня, планується обрання запобіжного заходу для затриманого. Очікується, що суд визначить його подальшу долю.

Затримання Гринкевича: меми

Затримання Гринкевича-молодшого стало однією з головних тем для обговорення в українському суспільстві. Громадяни висловлюють різноманітні точки зору щодо справи, виражають підтримку правоохоронним органам. Ситуація також активізувала дебати щодо корупції та закупівельних процедур в оборонній сфері.

Не минуло і кілька годин з моменту затримання, як соціальні мережі «вибухнули» мемами, які швидко поширилися серед користувачів. Фото з затримання Романа Гринкевича та різноманітні жарти стали вірусними.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *