Володимир Зеленський. Фото: stopcor.orgВолодимир Зеленський. Фото: stopcor.org
0 0
Read Time:49 Second

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача з обговоренням ключових питань безпеки країни. Про це він повідомив у своїх соцмережах.

Одним із пріоритетів залишається фронт та захист прифронтових регіонів від російського повітряного терору. У своєму зверненні Зеленський підкреслив, що головна ціль — захист людей і критичної інфраструктури.

На засіданні були представлені доповіді головкома Олександра Сирського та начальника Генерального штабу Анатолія Баргилевича, а також представників розвідок та командувачів оперативно-стратегічних угруповань військ. Обговорення охопило різноманітні аспекти, включаючи ситуацію в Авдіївці, Куп’янську та на півдні країни.

Особлива увага була приділена забезпеченню армії всім необхідним — від снарядів і дронів до радіоелектронної боротьби (РЕБ). Президент Володимир Зеленський відзначив важливість забезпечення військових необхідними ресурсами для успішного виконання завдань.

Важливим аспектом засідання стали доповіді енергетиків та керівників військово-цивільних адміністрацій прифронтових областей. Розглядалися питання подальшої розбудови багаторівневого захисту об’єктів електро-, водо- та теплопостачання, що є важливим аспектом у забезпеченні життєво важливих систем.

Однією з ключових новин стало рішення щодо збільшення кількості та спроможностей мобільних вогневих груп.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *