Ренат Кузьмін. Фото: ukr.netРенат Кузьмін. Фото: ukr.net
0 0
Read Time:48 Second

Співробітники Державного бюро розслідувань завершили розслідування щодо обвинувачень у державній зраді колишнього народного депутата України, представника партії “ОПЗЖ” Рената Кузьміна. Про це пише ДБР.

За результатами досудового розслідування, обвинувачувальний акт направлено до суду, визначатиме його долю відповідно до закону.

Деталі розслідування вказують на те, що Ренат Кузьмін, діючи як народний депутат, активно впливав на суспільство через масмедіа та соціальні мережі. Відзначається, що з березня 2021 року і навіть після повномасштабного вторгнення Росії до України, політик поширював пропагандистські матеріали, спрямовані на створення антиукраїнського настрою в суспільстві.

Метою дій Кузьміна, за словами правоохоронців, було формування негативного ставлення громадськості до України, порушення суверенітету та територіальної цілісності держави. Проаналізовані матеріали вказують на те, що його виступи мали пропагандистський характер та слугували інструментом інформаційного впливу на шкоду безпеці держави.

Зазначається, що колишній народний обранець, виступаючи на користь інтересів Російської Федерації, здійснював дії, які допомагали проведенню підривної діяльності проти України. Його впливовість через різноманітні медіаплатформи слугувала інструментом у руках російської держави в проведенні антиукраїнської інформаційної кампанії.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *