Ріші Сунак. Фото: rbc.uaРіші Сунак. Фото: rbc.ua
0 0
Read Time:46 Second

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак наголосив, що гарантування безпеки є одним із першочергових завдань його уряду, особливо в умовах зростаючої нестабільності у світі. Про це повідомляє Sky News.

Сунак зазначив, що вже на посаді міністра фінансів він спрямовував значні фінансові ресурси на Міністерство оборони, піднімаючи виділення коштів до рівнів, які не були досягнуті з часів Холодної війни. За його словами, британська армія вже працює над тим, як ефективно розподілити ці інвестиції для максимального захисту країни.

В інтерв’ю зазначено, що Велика Британія є другим найбільшим постачальником оборонної продукції в НАТО. Також Ріші Сунак відзначив важливість стабільності і впевненість у тому, що Велика Британія буде стояти на захисті своїх кордонів.

Однак нещодавно оприлюднений звіт депутатів парламенту Великої Британії кинув тінь на ці твердження. У звіті попереджається, що британські збройні сили не готові до війни “високої інтенсивності” в умовах загострення глобальної нестабільності. Це викликало обговорення і сумніви щодо реальної готовності країни впоратися з потенційною загрозою.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *