Україна в НАТО. Ілюстративне фото: АрміяInformУкраїна в НАТО. Ілюстративне фото: АрміяInform
0 0
Read Time:53 Second

Усі союзники, за винятком двох, віддають свою підтримку ідеї надання Україні офіційного запрошення на вступ до НАТО.

Про це повідомила віце-прем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина в етері телемарафону.

Сьогодні The New York Times повідомив, що Сполучені Штати та Німеччина виступають проти розпочатку переговорів про вступ України до НАТО. За словами Стефанішиної, ця публікація спрямована на підготовку країн-членів НАТО та України до розгляду можливих рішень на майбутньому саміті Альянсу.

Віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції відзначила, що Україна визначає порядок денний питань, які стосуються її. Вона підкреслила, що для України питання запрошення до НАТО знаходиться у центрі уваги і буде на порядку денному стільки часу, скільки необхідно для ухвалення відповідного рішення.

Україна винесла на розгляд ідею про запрошення як гарантії вступу в НАТО. Це питання вже на порядку денному. Майже всі члени альянсу підтримують цей крок, крім двох. Оскільки ця інформація стала відома публічно, США та Німеччина зараз зосереджують увагу на інших скептичних членів альянсу, таких як Угорщина та Словаччина. Однак ключова роль належить саме цим двом країнам.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *