Віктор Орбан. Фото: my.uaВіктор Орбан. Фото: my.ua
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Угорський прем’єр-міністр Віктор Орбан висловив свою думку стосовно поточної ситуації в Європі. А також визначив експрезидента Сполучених Штатів Дональда Трампа як єдиного “сильного лідера”, здатного зупинити війну Росії проти України. Про це пише Le Point.

Орбан підкреслив, що, на його думку, у лютому 2022 року, якби Трамп був на посаді президента, конфлікт в Європі не виникнув би. За його словами, нинішній політичний ландшафт не пропонує альтернативних лідерів, які б здатні були зупинити війну в разі загострення.

Прем’єр також згадав свою підтримку Трампа під час передвиборчої кампанії у 2016 році. На думку політика, Трамп вирішив питання величі своєї країни.

Орбан розцінив Дональда Трампа як одного із найуспішніших зовнішньополітичних президентів США і відзначив його сильне керівництво. Водночас прем’єр не виявив сумнівів у своїх упевненнях і вважає нормальним прагнення до угод на основі національних інтересів.

Його висловлення викликали неоднозначні реакції, зокрема з боку посла США в Угорщині Девіда Прессмана, який висловив критику в адресу Орбана за активну участь у виборчій кампанії Сполучених Штатів Америки та відкриту підтримку Трампа.

Варто відзначити, що вже неодноразово Трамп обіцяв швидко завершити війну в Україні. Його попередні заяви, де він стверджував, що зможе вирішити питання за 24 години, викликали обговорення та сумніви щодо реалізованості таких обіцянок.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *