Теракт у Москві. Фото: скриншот з відеоТеракт у Москві. Фото: скриншот з відео
0 0
Read Time:50 Second

Теракт, що призвів до смерті 82 людей, відзначається як найбільш значний акт тероризму в Москві після трагедії з захопленням заручників під час вистави “Норд-Ост”, де загинуло щонайменше 170 осіб, включаючи десятки нападників. Це подія може послужити підставою для збільшення військових дій РФ в Україні.

Про це пише Bloomberg.

Заступник директора Центру геоекономіки Атлантичної ради у Вашингтоні Чарльз Лічфілд каже,що явний метод розповсюдження цієї інформації з боку Кремля полягає в спробі якимось чином пов’язати її з конфліктом в Україні.

За його переконанням, швидким рішенням можуть стати нові напади дронів і балістичні удари, навіть якщо вони вже зростають на тлі цієї терористичної атаки.

Автори статті зауважують, що настирний наступ на російську столицю є поверненням до попереднього періоду правління Путіна, який тривав понад чверть століття, коли терористи-смертники забрали життя десятків людей. Це розбило ілюзію безпеки в Москві, яку Путін намагався створити протягом більш як двох років після вторгнення в Україну.

У ГУР своєю чергою повністю заперечують причетність України до теракту і називають його “фальшивою операцією” російської влади.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *