Володимир Зеленський. Фото: top-news.com.uaВолодимир Зеленський. Фото: top-news.com.ua
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Президент України Володимир Зеленський висловив бажання почути план колишнього президента США Дональда Трампа щодо припинення війни в Україні за рекордний термін — всього 24 години. Про це повідомив телеканал ARD.

Зауваживши, що він особисто знає ціну, яку платять українці, Зеленський висловив готовність прийняти будь-який ефективний план для завершення конфлікту.

Журналістка нагадала, що Дональд Трамп обіцяв завершити війну в Україні за 24 години у випадку своєї перемоги на виборах. Зеленський тоді відповів викликом, запросивши Трампа до Києва для обговорення. Президент заявив, що він буде щасливим, якщо такий план буде успішним. Оскільки знає, яка вартість життя та як дорого обходиться кожен день війни.

Зеленський не розмовляв з Трампом про це особисто, і його остання розмова з експрезидентом США відбулася, коли той ще перебував при владі. Проте, Володимир Зеленський неодноразово кликав Трампа до України, а той відмовився, посилаючись на конфлікт інтересів із адміністрацією Джо Байдена.

Після перемоги Трампа на праймеріз у січні 2024 року, він знову висловив обіцянку завершити війну “дуже швидко”. Зеленський знову запросив колишнього американського лідера в Україну.

Адміністрація Путіна висловила сумнів щодо можливості Трампа завершити російську агресію проти України за 24 години, підкресливши відсутність розуміння того, як це можливо. Зокрема, російські дипломати відкинули будь-які можливі контакти з Трампом щодо цього питання.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *