Ллойд Остін. Фото: Getty ImagesЛлойд Остін. Фото: Getty Images
0 0
Read Time:56 Second

Якщо Україна не зможе відбити російську агресію, для країн НАТО це означатиме війну з Росією. Саме тому дуже важливо надати Києву додаткову фінансову допомогу. Це допоможе запобігти такому сценарію у світі, коли одна держава може змінювати кордони інших країн і захоплювати їхні суверенні землі.

Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін у своєму виступі в Палаті представників США.

Він переконує, що у Пентагоні розуміють: якщо Путін досягне успіху, він не зупиниться. Він продовжить агресивні дії в регіоні. А автократи спостерігатимуть за цим, і вони будуть підбурюватися тим, що це сталося, і ми не змогли захистити демократичну країну”, – сказав Остін.

Він заявив, що у випадку поразки України у війні проти Росії найбільше ризикують опинитися під ударами країни Балтії.

За словами Остіна, якщо люди живуть у країнах Балтії, можливо, їм вже потрібно турбуватися, чи не стане їхня держава наступною мішенню РФ.

«Вони знають, на що Путін здатен. І, чесно кажучи, якщо Україна програє, я дійсно вважаю, що НАТО доведеться воювати з Російською Федерацією», – сказав голова Пентагону.

Нагадаємо, у своєму вчорашньому посланні до Федеральних зборів глава Росії Володимир Путін погрожував «можливим західним інтервентам» застосуванням ядерної зброї та подальшою ліквідацією цивілізації.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *