Володимир Путін. Фото: EuronewsВолодимир Путін. Фото: Euronews
0 0
Read Time:58 Second

Глава Росії Володимир Путін погрожував «можливим західним інтервентам» застосуванням ядерної зброї та подальшою ліквідацією цивілізації.

Такі думки Путін озвучив під час свого послання до Федеральних зборів.

У своєму виступі кремлівський диктатор прокоментував розпочату ним агресивну війну проти України, заявивши, що «не ми розпочали цю війну, але… зробимо все, щоб її завершити».

Путін також зробив заяву про те, що стратегічні ядерні сили перебувають у режимі готовності. Він підтвердив застосування Росією сучасних гіперзвукових ракет «Кинджал» і «Циркон» для ударів по Україні.

Очільник РФ також зазначив, що перші серійні важкі балістичні ракети «Сармат» вже доставлені військам, і РФ незабаром покаже їх у місцях розташування на бойовому чергуванні.

За словами Путіна саме Захід викликав конфлікт в Україні, на Близькому Сході та в інших частинах світу. Він також зазначив, що Захід обирає мішені для нанесення ударів по Росії, використовує найефективніші, на їхню думку, знаряддя атаки, розглядає можливість надсилання в Україну військових підрозділів НАТО.

Він пригрозив країнам-членам Північноатлантичного альянсу «трагічними наслідками», якщо вони відправлять до України своїх військових. Путін сказав, що у Росії є така зброя, яка може ударити по їхній території. Крім того, він натякнув, що цей конфлікт із Заходом може перерости у ядерну війну, яка знищить цивілізацію.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *