Дональд Трамп та Віктор Орбан. Фото: EPA-EFEДональд Трамп та Віктор Орбан. Фото: EPA-EFE
0 0
Read Time:59 Second

Наступного тижня колишній глава США Дональд Трамп збирається зустрітися з прем’єром Угорщини Віктором Орбаном у своїй резиденції Мар-а-Лаго в штаті Флорида.

Це стало відомо зі слів невідомого інформатора, який розповів про це агентству Bloomberg.

Планується, що зустріч пройде 8-го березня. Орбан належить до табору політиків-популістів і є провідною фігурою ультраправого руху в Європі.

Характерно, що ані посольство Угорщини в США, ні виборчий штаб Трампа, ні Держдеп не прокоментували запити журналістів у середу увечері. Про цю зустріч раніше повідомив The New York Times.

За даними ЗМІ, візит Орбана до Мар-а-Лаго свідчить про те, що Трамп збільшує свою роль у справах міжнародної політики ще до завершення передвиборчих перегонів, оскільки він наближається до отримання номінації від республіканців і можливого повторного протистояння з президентом Байденом на виборах президента США.

Останнім часом помічники Трампа активно готували його до зустрічі з новообраним главою Аргентини Хав’єром Мілеєм.

Нагадаємо, нещодавно угорський прем’єр Віктор Орбан заявив, що не хоче поразки України у війні проти Російської Федерації. За його словами, якби це сталося, Угорщина знову мала б спільний кордон з РФ. За його словами, раніше в історії це вже було, і це мало погані наслідки для Угорщини.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *