Розсипане українське зерно. Фото з відкритих джерелРозсипане українське зерно. Фото з відкритих джерел
0 0
Read Time:58 Second

Польський уряд запевняє, що відстежить та покарає тих, хто псує українське зерно. Такі дії у Варшаві вважають недопустимими.

На цьому наголосив міністр внутрішніх справ Польщі Марцін Кєрвінський в ефірі «Польського радіо».

Міністр назвав «злочинцями» польських протестуючих аграріїв, які розкидають українське зерно.

«Це неприпустимо, що в деяких місцях зерно викидається з транспорту», – сказав він, додавши, що поліція завжди втручається, і винні не уникнуть покарання.

Він запевнив, що уряд прем’єр-міністра Дональда Туска не дозволить такого безладу у суспільному житті.

Кєрвінський також заперечив інформацію, що нібито вантажі з військовою та гуманітарною допомогою для України стикаються з труднощами на кордоні. Він підкреслив, що вони “нормально проходять”.

Нагадаємо, учора міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав уряди країн Європи почати чесний діалог зі своїми фермерами про те, що стало причиною їхніх труднощів, а не обвинувачувати виключно Україну в усіх негараздах.

Кулеба наголошує, що про російське зерно, яке потрапляє на європейський ринок, ніхто не говорить. Європейські фермери не протистоять зерну, яке великими партіями потрапляє на ринки Старого світу. Кулеба наголошує, що європейці штучно придумали історію, що Україна винна у всьому.

Ще раніше покарати польських страйкарів, які розсипають українське зерно, закликав посол України в Польщі Василь Зварич.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *