Канадські військові. Фото з відкритих джерелКанадські військові. Фото з відкритих джерел
0 0
Read Time:52 Second

У планах Канади немає місця відправці власних військовослужбовців до України. На цьому наголосив керівник оборонного міністерства Канади Білл Блер, пише видання Le Devoir.

«Ми будемо продовжувати надавати військову підтримку Україні, але як член НАТО, Канада не планує посилати своїх військових до України», – сказав він.

Тим часом прессекретар Міноборони Канади Діана Ебаді повідомила, що війська цієї країни вже розташовані в Польщі та Латвії, де вони активно долучаються до заходів щодо забезпечення безпеки в регіоні.

Канадські військові, які навчили понад 40 тисяч українських воїнів і медиків у Польщі, показали свою підтримку Україні в її непримиренній боротьбі за демократію проти тиранії.

У 2024 році Канада виділить Україні 3,02 мільярда доларів як фінансову та військову допомогу. Загалом, з лютого 2022 року, Канада надала Україні понад 13,3 млрд доларів допомоги, з яких 4 млрд доларів були призначені на військові потреби.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що НАТО не має наміру надсилати свої військові сили до України, попри те, що деякі країни Заходу розглянули можливість свого військового втручання. На цьому сьогодні наголосив генсек Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *