Сінево. Фото: ФБ мережі лабораторійСінево. Фото: ФБ мережі лабораторій
0 0
Read Time:51 Second

У мережі медичних лабораторій «Сінево» оголосили про досягнення угоди з Держбюро розслідувань у справі про арешт її центрального офісу в столиці.

Про це йдеться на їхній сторінці у Фейсбуці.

Зокрема там зазначається, що мережа лабораторій уклала згоду з ДБР щодо арешту приміщення в Києві.

Водночас слідчі Держбюро відкинули будь-які плани щодо блокування роботи компанії. Також висловили свою підтримку і бажання допомогти швидко розв’язати питання щодо арешту будівлі лабораторії у рамках закону.

«Наразі спільна мета «Сінево» та ДБР полягає в оперативному розв’язанні проблеми і скасуванні арешту будівлі через суд», – зазначили в компанії.

Учора компанія оголосила про незаконний і необґрунтований арешт будівлі головного офісу і центральної лабораторії в Києві, що був здійснений силами Державного бюро розслідувань.

Компанія стверджує, що через такі дії вона не зможе працювати в приміщенні будівлі. І це призведе до повного припинення діяльності мережі лабораторій «Сінево» в Україні».

Зі свого боку ДБР повідомило, що з 2022 року веде розслідування щодо факту виведення з державної власності майнового комплексу держпідприємства, де зараз знаходиться центральний офіс лабораторії «Сінево».

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *