Анналена Бербок у Миколаєві. Фото: Миколаївська ОВААнналена Бербок у Миколаєві. Фото: Миколаївська ОВА
0 0
Read Time:54 Second

У неділю, 25 лютого, главу Міністерства закордонних справ Німеччини Анналену Бербок під час її поїздки до Миколаєва переслідував російський безпілотний літальний апарат.

Про це повідомили чиновники МЗС і Міноборони Німеччини, інформує Deutsche Welle.

Як вони зазначили, російський дрон протягом деякого часу слідкував за кортежем глави МЗС Німеччини Анналени Бербок під час її візиту до Миколаєва.

За їхніми словами, саме через це Бербок була змушена закінчити свій візит до Миколаєва раніше запланованого.

Згідно з інформацією провідного німецького видання BILD, Анналена Бербок відвідала Миколаїв у неділю, 25 лютого. Вона планувала побачити водопровідну станцію недалеко від міста на узбережжі Чорного моря, яку Росія знищила на початку вторгнення.

Проте, на під’їзді до станції, вона побачила російський дрон у повітрі, який зазвичай «віщує» російський авіаудар протягом найближчого часу. Таким чином Бербок довелося відмовитися від свого візиту до станції і поспішити до укриття.

Нагадаємо, учора німецький канцлер Олаф Шольц знову висловився проти надання Україні ракет дальнього радіуса дії Taurus. Він вважає, що це може викликати військовий конфлікт між його країною та Росією. За його словами, Україні наразі потрібні не Taurus, а снарядів різної дальності та калібрів.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *