Урядова делегація України. Фото: Telegram Дениса ШмигаляУрядова делегація України. Фото: Telegram Дениса Шмигаля
0 0
Read Time:45 Second

23 лютого українська урядова делегація прибула до кордону з Польщею для вирішення проблем, пов’язаних із блокуванням перевезень. Проте, за інформацією, отриманою від прем’єра Дениса Шмигаля, зустріч не відбулась.

Українська делегація, яку очолював голова уряду, прибула до кордону після пропозиції президента Володимира Зеленського Польщі “домовитися та знайти компроміс” у вирішенні питань, що стосуються блокади кордону.

Делегація представляла різні міністерства, включаючи віцепрем’єрів Ольгу Стефанішину та Олександра Кубракова, глав МВС та Мінагрополітики. Також були присутні заступники голів МЗС, Мінінфраструктури, Мінекономіки, а також очільники Державної прикордонної та митної служб.

Раніше Зеленський інформував, що Шмигаль разом з рядом міністрів, а також керівниками прикордонної служби працюватимуть на кордоні з Польщею над розблокуванням пунктів пропуску.

Зазначимо, що 21 лютого президент України запропонував Польщі провести двосторонню зустріч на рівні урядів у зв’язку з ситуацією на кордоні. Також він заявив, що за необхідності можна провести зустріч на рівні президентів. Однак польський прем’єр Дональд Туск відхилив це запрошення.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *