Джо Байден. Фото: jaitv.comДжо Байден. Фото: jaitv.com
0 0
Read Time:59 Second

Сполучені Штати Америки оголосили про новий пакет санкцій проти Російської Федерації. Це відповідь на повномасштабну війну в Україні, яка триває вже два роки, та на смерть опозиційного лідера Олексія Навального.

Президент Сполучених штатів Джо Байден заявив, що його країна не залишить без уваги порушення міжнародного права та прав людини з боку російського уряду. У своїй заяві він назвав Навального “мужнім антикорупційним активістом”. Також Байден висловив свою солідарність з українським народом, який потерпає від російської військової агресії.

США запроваджують близько 500 санкцій проти осіб і організацій, які пов’язані з війною в Україні, ув’язненням Навального, ухиленням від санкцій, а також з російським фінансовим сектором, оборонно-промисловою базою та закупівельними мережами. Крім того, Сполучені Штати накладали експортні обмеження проти майже 100 організацій, які забезпечують приховану допомогу військовій промисловості РФ.

Президент Джо Байден також заявив, що США працюють над зменшенням енергетичних доходів Російської Федерації, які є одним з основних джерел її впливу та агресії. Він дав доручення своїй команді зміцнити підтримку громадянського суспільства, незалежних ЗМІ та тих, хто бореться за демократію у всьому світі.

Санкції США долучилися до санкцій, які вже запровадили Європейський Союз та Велика Британія. Ці країни також висловили солідарність та показали свою підтримку Україні.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *