Володимир Зеленський. Фото: narodna-pravda.uaВолодимир Зеленський. Фото: narodna-pravda.ua

Після того, як міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна подала у відставку, президент Володимир Зеленський у своєму зверненні наголосив на необхідності нового етапу в розвитку уряду та вирішенні проблем, що стосуються героїв нації.

Зеленський визначив ключові напрямки дій, які, його переконанням, приведуть до вирішення проблем в сфері ветеранів. Зокрема, глава держави обговорив з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем можливість посилення політики на користь захисників. Це обговорення, згідно з словами президента, є лише першим кроком в напрямку вирішення актуальних проблем.

Він вважає, що для України настав час для змін та нового етапу в розвитку. Президент наголосив на потребі в силі, свіжій енергії та ефективному лідерстві в усіх сферах суспільства.

Звернення також містило слова про те, що звільнення міністерки Юлії Лапутіної є виключно питанням менеджменту. Президент висловив повагу до чиновниці, однак вважає, що для досягнення максимальних результатів в сучасних умовах потрібні нові ідеї та підхід.

5 лютого Юлія Лапутіна заявила про відставку. Нагадаємо, що Верховна Рада призначила її на посаду міністра у справах ветеранів 18 грудня 2020 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *