Ілон Маск. Фото: СоцмережіІлон Маск. Фото: Соцмережі

Підприємець та власник платформи Х Ілон Маск анонсував виплату в 47 доларів для кожного американця за заохочення людини з “хитких штатів” підписати петицію щодо підтримки політичних засад республіканців. Про це він розповів у дописі в мережі Х.

Мова йде про петицію щодо двох поправок до Конституції Сполучених Штатів, що мають забезпечити гарантію свободи слова та право на носіння зброї. Збір підписів триватиме протягом двох тижнів.

За словами Маска, за кожну приведену людину з “хиткого штату” є можливість отримати 47 доларів. Він додав, що це легкі гроші.

Зазначимо, що Маск ініціював таку пропозицію у рамках Комітету політичної дії «Америка», який він заснував раніше. Метою організації виступає збір мільйона підписів від виборців із семи ключових штатів. Зокрема йдеться про Пенсильванію, Мічиган, Вісконсин, Джорджію, Неваду, Аризону та Північну Кароліну. Це пов’язано з тим, що саме у цих регіонах рейтинги кандидатів у президенти США майже рівні, тому їхні голоси стануть вирішальними у день виборів.

Нагадаємо – нещодавно Маск підтримав кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа на передвиборчому мітингу. Він сказав, що справжній тест на характер виявляється у реакції на замах. Маск порівняв Байдена та Трампа словами, що один не може спускатися сходами, а інший після замаху показує кулак.

Після цього він додав, що саме Трамп має перемогти, аби зберегти Конституцію та демократію в США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *