Зеленський і Трамп. Фото: DRЗеленський і Трамп. Фото: DR

Команда українського президента Володимира Зеленського відмовилася від зустрічі з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом у його резиденції.

Про це повідомляє видання Time.

Двоє чиновників в оточенні Зеленського розповіли медіа, що український президент хотів особисто розповісти Трампу, що Україна захищає від агресії Росії не лише себе, але й весь вільний світ. Минулого тижня Трамп говорив, що планує зустріч із Зеленським у рамках його візиту до Сполучених Штатів.

Команда українського президента та американського політика обговорювали варіант зустрічі в резиденції Дональда Трампа, що знаходиться у Мар-а-Лаго. Втім, Україна вирішила відхилити таку пропозицію та хотіла провести розмову в більш нейтральному місці.

Зокрема розглядали можливість зустрічі Зеленського та Трампа під час спільного інтерв’ю на американському телеканалі. Один з посадовців підкреслив, цей варіант все ще розглядався, коли президент Зеленський приземлився до США.

Втім, усе змінилося, після того, як президент України відвідав завод американського виробника зброї Scranton Army Ammunition Plant у Пенсильванії.

Зазначимо, що після цього спікер Палати представників США Майк Джонсон написав до президента Володимира Зеленського листа, у якому попросив звільнити посла України в Штатах Оксану Маркарову через її неефективність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *