Трамп та Гарріс. Фото: Financial TimesТрамп та Гарріс. Фото: Financial Times

Перші дебати між кандидатами на вибори в США Дональдом Трампом та Камалою Гарріс відбудуться на телеканалі ABC News 10 вересня. Про це повідомляє видання BBC.

Видання підтвердило проведення дебатів у пості в мережі Х. Попередньо висуванець від Республіканської партії Трамп заявив у четвер, що готовий до організації дебатів з опоненткою від демократів Камалою Гарріс до виборів.

Зазначимо, що голосування за наступного президента США заплановане на 5 листопада. Трамп наголосив, що до цього часу слід провести дебати тричі. Він запропонував додаткові зустрічі на Fox News і NBC.

Гарріс також підтвердила свою участь у дебатах 10 вересня на заході в Мічигані. Також пізніше говорила, що відкрита до додаткових дебатів. На події у Детройті вона підкреслила, що з нетерпінням чекає зустрічі з Трампом 10 вересня.

Телеканал ABC News проінформував, що розмову між Трампом та Гарріс модеруватиме редактор та ведучий програми World News Tonight Девід М’юїр та ведучий програми ABC News Live Prime Лінсі Девіс.

Нагадаємо, Трамп провів дебати з чинним президентом США Джо Байденом та мав зустрітися з ним вдруге 10 вересня. Втім, у липні Байден вийшов з виборчих перегонів. Камала Гарріс, висунула свою кандидатуру від демократів. Після Трамп захотів провести дебати 4 вересня на Fox News, тоді як у штабі Гарріс погоджувалися лише на 10 вересня на телеканалі ABC News.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *