Дональд Трамп. Фото: EPAДональд Трамп. Фото: EPA

Колишній президент США Дональд Трамп накинувся на віцепрезидентку Камалу Гарріс після заяви щодо незгоди на запропоновані умови для дебатів на телеканалі Fox News. Про це повідомляє видання Politico.

У постах на платформі Truth Social кандидат від республіканців Трамп написав, що у його опонентки Камали Гарріс низький рівень інтелекту. А загалом бракує розумових здібностей для дебатів. Він також назвав її тупою людиною.

За його словами, він планує побачити її на дебатах на телеканалі Fox News 4 вересня, як це було запропоновано раніше або ж за інакших умов не зустрінеться з нею взагалі.

Також Трамп повторював свої переконання на мітингу ввечері суботи, 3 серпня, у Джорджії. Він сказав, що планує повести дебати з Fox, якщо Гарріс все ж прийде на них. Втім, Трамп не думає, що це насправді станеться. Ексглава США додав, що Гарріс може лише читати суфлер, тоді як говорити експромтом їй не вдасться.

Нагадаємо, попередньо Трамп написав, що погоджується на проведення дебатів з висуваницею від демократів Камалою Гарріс. Він заявив, що дебати мають пройти на Fox News 4 вересня. Після телеканал також підтвердив цю інформацію та зазначив, що правила будуть схожими до тих, які були на дебатах між Трампом і Байденом, але у студії будуть глядачі.

Тоді як штаб Гарріс зазначив, вони планували взяти участь у дебатах на ABC News 10 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *